16 shkelje të orës policore dhe 449 gjoba për mosmbajtje të maskave nga dita e djeshme

16 shkelje të orës policore dhe 449 gjoba për mosmbajtje të maskave nga dita e djeshme
Foto: Ilustrim

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni njofton se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi.

Nga kjo ministri thonë se mbrëmë janë konstatuar 16 shkelje të orës policore, ndërsa janë dhënë edhe 449 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

MPB ju bën thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19./Telegrafi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *