Mundësi për të studiuar me bursë nga Rotary Fellowship

Çdo vit, Rotari zgjedh deri në 100 profesionistë nga e gjithë bota për të marrë bursa për të studiuar në një nga qendrat e tyre të paqes.

Programet e diplomave Master: 15 deri në 24 muaj të fundit dhe kërkojnë një stazh praktik prej dy deri tre muaj gjatë pushimit akademik.

Programi i Certifikimit të Zhvillimit Profesional: Për profesionistë me përvojë dhe zgjat tre muaj me dy deri tre javë studimi në terren.

 

Aplikantët e bursave të paqes duhet t’i plotësojnë këto kërkesa:

  • Aftësi në gjuhën angleze;
  • Rekomandohet fuqimisht një gjuhë e dytë
  • Përkushtim i demonstruar për mirëkuptimin dhe paqen ndërkombëtare
  • Aftësi të shkëlqyera udhëheqëse

Aplikantët e diplomave Master:

  • minimumi tre vjet pune të lidhur me kohë të plotë ose përvojë vullnetare,
  • diplomë bachelor

Aplikantët e certifikatave:

  • minimumi pesë vjet pune të lidhur me kohë të plotë ose përvojë vullnetare,
  • prejardhje të fortë akademike

 

Bursat mbulojnë shkollimin dhe tarifat, dhomën dhe bordet, transportin, dhe të gjitha shpenzimet e praktikës dhe studimit në terren.

Aplikimi është për të gjithë kandidatët anembanë botës që dëshirojnë të mësojnë, rrjetin në qendrat e paqes. Është koha juaj për të sfiduar veten!

Afati i fundit për aplikim – 1 korrik 2017.

Për më tepër informata klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *