Mundësi punësimi në Vienë

Kush mund të aplikojë: personat me Ph.D. dhe përvoja post-doktorale në një universitet ose institucion tjetër kërkimor Shpërblimi: shuma e përgjithshme prej 4,000 euro bruto

Aplikimet kërkohen nga akademikë të shquar që punojnë në fushat që lidhen me studimin e politikës së migracionit me një fokus në Evropë dhe / ose BE. Ky qëndrim është i përkushtuar posaçërisht për të mbështetur një studiues, i cili është kërcënuar në vendin e tij / saj për shkak të përmbajtjes së punës së tij / saj shkencore apo mendimeve që ai / ajo ka shprehur.

 

Kriteret e aplikimit:

 • Kandidati i suksesshëm do të përmbushë kriteret e mëposhtme:
 • Shkallë doktorature / Ph.D. dhe përvoja post-doktorale në një universitet ose institucion tjetër kërkimor;
 • Janë në rrezik në vendin e tij / saj;
 • Arritjet e jashtëzakonshme në kërkime, rekord të shkëlqyeshëm botimi, reputacion ndërkombëtar;
 • Keni njohuri të mirë të gjuhës angleze ose gjermane;
 • Mbani një pasaportë të vlefshme / dokument udhëtimi dhe jeni në gjendje të udhëtoni në Austri.

 

Shpërblimi:

Kandidati pritet të mësojë një kurs në programin e diplomës së departamentit në vjeshtë 2017/18 (1 tetor 2017 deri më 31 janar 2018); Kursi mund të mësohet si një “seminar bllok”, që do të thotë se mund të bëhet brenda 2-3 javëve brenda një periudhe prej 90 ditësh; Paga do të jetë një shumë e barabartë prej 4,000 euro bruto; Shpenzimet tjera nuk janë të rimbursueshme.

 

Si të aplikoni?

Dokumentet e aplikimit:

 • Letër motivuese duke përfshirë një përshkrim të shkurtër të interesave aktuale kërkimore dhe mësimdhënies akademike;
 • Një letër konfidenciale aplikimi që përshkruan situatën e hulumtuesit;
 • Curriculum Vitae akademike duke përfshirë listën e publikimeve;
 • Një syllabus (4-6 faqe) për kursin që është planifikuar të mësohet;
 • Një kopje e doktoraturës së aplikantit, diploma.

 

Aplikimet (në anglisht ose gjermanisht) duhet të dërgohen me e-mail tek admin.politikwissenschaft@univie.ac.at

Afati i fundit i aplikimit: 28 maj 2017

 

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *