Apple iPhone 8 nuk do të vonohet për lansim zyrtar!

Apple mund të ketë zgjidhur sfidën më të madhe me të cilën ballafaqohet telefoni i preferuar i shumicës së njerëzve.

Apple thuhet të ketë zgjidhur problemin se si të integrojë një sensor optik Touch ID drejtpërdrejt në ekranin e iPhone 8, duke pastruar një pengesë që frenoi Galaxy S8 të Samsung.

Raporti vjen nga gazeta e përditshme ekonomike (EDN) në gjuhën kineze nëpërmjet Mac Rumors, duke cituar burime nga prodhuesi Taiëan Semiconductor Manufacturing (TSMC), një furnizues i Apple.

Raportet e mëparshme sugjeruan se iPhone 8 do të vonohet përtej kohës së pritur të shtatorit për shkak të vështirësive me një sensor të gjurmëve të gishtave. Por burimet e EDN pohojnë se Apple do të jetë gati për lansim në gjysmën e dytë të vitit 2017, sipas planit.

Raporti gjithashtu pohon se iPhone i ri do të shfaqë gjithashtu “sensorë të padukshëm të imazheve infra të kuqe” për të rritur performancën e kamerës së tij dhe për të mundësuar aplikime të reja AR.

Kemi dëgjuar edhe për këtë, gjithashtu më parë – sensorët IR mund të përdoren për një mënyrë të re për të zhbllokuar telefonin nëpërmjet njohjes së fytyrës, së bashku me aplikacionet më zbavitëse për lojëra dhe selfie AR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *