Mango: Propozimet për këtë verë

Mango si propozime të veta për këtë sezon veçon bashkimin e trendeve aktuale dhe klasikes verore.

Fjala është për xhaketat, fustanet dhe këmishët me detaje të qëndisura dhe tekstura relievi, transmeton Telegrafi.

Pjesët mbresëlënëse do të ngre çdo kombinim mode dhe Mango ka vendosur t’u kushtojë kujdes të veçantë në faqen e vet.

Ngjyra e kuqe apo ngjyrë ulliri me lule të qëndisura imponohen posaçërisht si atraktive, ndërkaq këtu është edhe ngjyra e bardhë e përhershme dhe detajet si p.sh.: kollare të vogla dhe prerjet.

Vëllimi dhe resat janë vetëm disa nga momentet të cilat u japin përshtypje ekstra këtyre rrobave.

Shikoni në vazhdim modelet e reja të cilat Mango i propozon:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *