Seavus (Shkup) ka nevojë për Ndihmës Administrator/e

Kompania nga Shkupi ka nevojë për një ndihmës adminstrator/e

Ekipi i Seavusit nga Shkupi ka nevojë që ekipit ti bashkangjitet një pjestar komunikativ dhe dinamik.
Kadndidatët duhet ti plotësojnë këto kritere:
Mirë i/e vetë-organizuar, motivuar dhe komunikativ me:

  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës shqipe në të  folur
  • Njohur të shkëlqyeshme të gjuhës angleze (në të shkruar dhe të folur)
  • Njohuri për qarkullim të parave
  • MS Office dhe njohuri bazike të kompjuterit
  • I aftë për realizimin e shumë detyrave në të njejtën kohë
  • Besnik dhe i përgjegjshëm

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

Për më tepër informata vizitoni ueb-faqen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *