Trendi i orëve për këtë sezonë

Për të gjitha ju adhuruese të orëve, marka e njohur Morellato ka prezantuar orët më të bukura që çdokush do t’ju ketë zili.

Falë gurëve dhe formave të veçanta që kanë këto modele të orëve të kësaj marke, do të bëjnë që të bien në sy duart tuaja të arta.

Disa me ngjyrë ari, disa të kombinuara bukur me bronzin dhe vjollcën, këto orë po duken tejet të shndritshme edhe falë formave të vogla të luleve dhe insekteve, që u janë bashkëngjitur.

Shikoni disa nga modelet më të bukura të orëve që po preferohen në këtë sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *