Gabimet që duhet t’i shmangni që të dukeni bukur

Shumë persona gabimisht besojnë se puna e modeleve profesioniste konsiston vetëm në të qenurit e bukur dhe të qendruarit përpara kamerës. Gjithsesi, kur vjen fjala tek një fotografi e mirë, suksesi qëndron në aftësitë për të pozuar dhe të prezantuarit e vetes në mënyrën e duhur.

Theksoni fytyrën tuaj

Imitoni prekjen

Shmangni veshjet e gjera

Kombinoni linjat e drejta me ato të harkuara

Kushtoni vëmendje se ku i vendosni duart

Ktheni bustin drejt aparatit

Mos i kryqëzoni krahët

Vendosni mjekrën përpara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *