Global Employability Group kërkon motra medicinale nga Maqedonia!

Motra medicinale për Qatar

Al Emadi Hospital, qendër e ekselencës, e mirënjohur globalisht dhe e eksperiencuar nga kirurgë specialist, është duke kërkuar për motra medicinale me karakteristikat vijuese:

  • Diplomë për infiermeri
  • Minimum 2 vjet eksperiencë

 

Spitali ofron: (Shifrat në Qatari Riyals)

  • Rrogë fillestare: 3.500
  • Mjete për transport: 500
  • Mjete për akomodim: 1.000
  • Mjete për turnin: 500
  • Sigurim shëndetësor dhe mbulim shëndetsor (sipas ligjeve të punës në Qatar)
  • Pushim vjetor: 21 ditë

 

Kushtet e punës:

  • Orari i punës: 48 orë në javë
  • Punë provuese: 6 muaj

 

Nëse jeni të interesuar, dërgoni CV-në tuaj në gjuhën angleze në e-mail adresën: dimitrova.v@globalemployability.com ose telefononi në numrin 00359895823915

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *