Shkaku i padisë Qualcom, i ka borxh Blackberry-it shumën prej 940 milionë dollarë

Qualcomm nuk ka qenë shumë i sukseshëm kohët e fundt me praktikën e tij të licensimit.

Ka patur disa padi nga Samsung, FTC dhe AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr… .

Ndërsa tani Qualcomm është urdhëruar t’i paguajë BlackBerryt plot 940 milionë dollarë pas gjyqit në prill  , raporton TechSot.al.

Qualcomm do të paguaje të gjithë shumën para përfundimit të majit.

BlackBerry është përballur vetë në vështirësi financiare pasi doli nga tregu i dizejnimit të telefonave .

Vitin e kaluar, sipas burimeve të TechSot.al.  arriti që të gjeneroje vetëm 286 milionë dollarë , duke e bërë pagesën qe i jep Qualcomm një shtysë finaciare mjaft të nevojshme,

BlackBerry dëshiron që paratë t’i investojë në makinat që vetë drejtohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *