Snapchat sapo ka blerë një kompani dronësh!

Korporata Snap sapo i ka hyrë një pjesë të re të tregut , dhe pikërisht tregut të dronëve.

Snap ka blerë Ctrl Me Robotics , një kompani të vogël dronësh me bazë në Venice , në Kaliforni.

Sipas Buzefeed , Snap ka paguar më pak se 1 milionë dollarëpër këtë kompani.

Sipas TechSot.al. kompania e dronëve nuk prodhonte dronë , por në fakt u vendoste dronëve të tjerë kamera , që do të thotë se me siguri një dron me kamerë me markë të Snap-it është rrugës.

Sipas burimeve, kjo nuk është hera e parë që Snap lidhet me dronët , në fillim të këtij viti patëm raporte se Snap po punonte me një kamerë në dronë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *