Tringa Flexo (Tetovë) ka nevoj për puntor/e

Kompanija nga Tetova, me seli në Tearc, ka nevoj për puntor/e për 2 vende të lira pune.

Orari i punës zgjat 40 orë në javët, kurse kandidatët e interesuar duhet të kenë aftësi ose përvojë pune në sferën e printimit dhe dizajnit.

Për informata më të hollësishme kontaktoni përmes e-mail adresës: info@tringa.mk ose numrit të telefonit: 071 233 220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *