Arkitektët suedezë zgjidhin krizën e shtëpive në qytetet e mëdha

Arkitetët suedez vijnë me një dizajn inovativ me të cilin shpresojnë se do të zgjidhin krizën e shtëpive në qytetet e mëdha.

Në pamje të parë duket si një shtëpi në pemë, por po ta shohësh nga afër është një shtëpi 50 m2.

Dizajni modern minimalist quhet “NestinBox” dhe është frut i një bashkëpunimi suedez. Këto shtëpi janë të rehatshme për një apo dy persona dhe kanë dy dhoma e gjysëm, një kuzhinë dhe një sallon.

Ajo ka gjithashtu edhe një studio pune me një palë shkallë spirale. Nestinbox tka si qëllim të krijojë “kuptimin e hapësirës dhe ajrosjes, pavarësisht zgjidhjes kompakte”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *