NEPTUN Maqedoni kërkon shitës/e

Shoqëria tregtare, për shitje me shumicq dhe pakicë dhe shërbime NEPTUN Maqedoni DOO eksport – import Shkup për arsye të hapjes së lokalit të ri të shitjes, hap konkurs për punësimin e:

SHITËS/E

Për kryerjen e detyrave të punës në Shkup – 2 pozita

Arsimi i nevojshëm, përvoja e punës, kualifikimet dhe aftësitë: 

  • Shkollim i mesëm profesional;
  • Aftësi për shitje;
  • Përvojë e mëhershme në shitjen e teknikës shtëpijake, IT, TV, audio dhe video paisje do të konsiderohet si përparsi;
  • Njohja e punës me kompjuter, MS Office, Internet Explorer;
  • Njohja e gjuhës angleze do të konsiderohet si përparsi.

Gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në e tyra bashkangjitur në e-mail adresën : vrabotuvanje@neptun.mk.

Për më tepër informata vizitoni web faqen zyrtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *