Dëshmi se pilotët i kanë “zyrat” më të mira në planet

Piloti holandez, Christian Van Heijst, ka ndoshta zyrën më të mirë në planet.

Edhe pse kemi parë fotografi të mahnitshme që ai ka bërë, ende nuk e keni parë spektaklin aktual që këta pilotë dëshmojnë.

Van Heijst fluturon me Boeing 747 në mbarë botën: “Duke parë të gjithë botën me punën time, ndihem i privilegjuar që të jem në një pozicion për të kapur shumë pjesë të ndryshme të planetit përmes kamerës time dhe të përjetësoj bukurinë e vendeve të cilat i vizitoj, “tha ai për Daily Mail.

Dhe sigurisht, jo shumë prej nesh mund të lidhen me këtë lloj ‘përvojë’ të zyrës.

747 Pilot Takes Stunning Photos From His Cockpit, And His Pics Will Make You Want To Become A Pilot

747 Pilot Takes Stunning Photos From His Cockpit, And His Pics Will Make You Want To Become A Pilot

747 Pilot Takes Stunning Photos From His Cockpit, And His Pics Will Make You Want To Become A Pilot

747 Pilot Takes Stunning Photos From His Cockpit, And His Pics Will Make You Want To Become A Pilot

747 Pilot Takes Stunning Photos From His Cockpit, And His Pics Will Make You Want To Become A Pilot

747 Pilot Takes Stunning Photos From His Cockpit, And His Pics Will Make You Want To Become A Pilot

747 Pilot Takes Stunning Photos From His Cockpit, And His Pics Will Make You Want To Become A Pilot

747 Pilot Takes Stunning Photos From His Cockpit, And His Pics Will Make You Want To Become A Pilot

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *