Bursa nga Qeveria Kolumbiane

Qeveria e Republikës së Kolumbisë është duke ofruar bursa të plota për studime posdiplomike këtë vjeshtë. Bursat janë të mundshme për të ndjekur programet (specializim, magjistraturë dhe doktoraturë/PhD).

 

Kush mund të aplikoj?

  • Profesionistë të huaj në moshën mes 25 – 49 vjeç;
  • Diplomë deridiplomike (diplome ose niveli bachelor) në disiplina të ndryshme;
  • Të ketë një mesatare 4.0 nga shkalla Kolumbiane nga 1-shi tek 5-sha;
  • Së paku 1 vjet eksperiencë profesionale në fushën e studimit;
  • Kandidati duhet të perfeksionoj gjuhën spanjolle (Lexim, shkrim dhe të folurit).

 

Bursa përfshin:

  • 100% mbulesë të gjitha harxhimeve
  • Bursë për librat dhe materialet e punës
  • Pagë mujore
  • Sigurim shëndetsor
  • Harxhime për akomodim

 

Për më tepër informata vizitoni web-faqen zyrtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *