Polici që mori admirimin e botës

Mjaft yje të botës dolën dje në skenë për koncertin “One Love”, por tërhoqi vëmendjen një personazh i veçantë, një polic që kërcente bashkë me të tjerët.

Ai është filmuar për dore me disa të rinj, teksa këngëtari kanadez Justin Bieber po këndonte këngën e tij “Sorry”

Ariana Grande, Katy Perry, Coldplay dhe Niall Horan gjithashtu performun në koncertin falas që fitoi plot 2 milionë paund për fondin “We Love Manchester Emergency Fund”.

Përdoruesit e Twitter kanë lavdëruar punonjësin e policisë, duke theksuar dhe njëherë gjestet dhe përpjekjet e shërbimeve të emergjencës

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *