5 modelet e flokëve që ju rrisin në moshë dhe propozimet si t’i ndryshoni ato

Flokët janë konsideruar ndër shekuj, si gjysma e bukurisë së një femre. Janë  prej simboleve më identifikuese të feminilitetit dhe jo vetëm. Flokët e bukur, të gjatë dhe të plotë janë po ashtu shenjë e një organizmi të shëndetshëm. Këto janë disa prej arsyeve që u kushtojmë një rëndësi të madhe në ritualin e zakonshëm të bukurisë. Por, jo gjithmonë flokët arrijnë të japin më të mirën. Një stilim apo model i caktuar jo vetëm që nuk është në harmoni me pjesën tjetër siç është make up-i apo veshja, por mund të ju rrisë në moshë duke i shtuar ca vite më shumë pamjes suaj. Në fotot  e mëposhtme do të gjeni 5 modele flokësh që ju bëjnë të dukeni më të mëdha dhe 5 propozime se si t’i korrigjoni ato.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *