Promovohen “Veprat e Arbën Xhaferit”

Panairi i Librit në Prishtinë sivjet do jetë i veçantë, pasi në këtë edicion do të promovohet trashëgimia intelektuale dhe politike e politikanit dhe publicistit të shquar shqiptar, Arbën Xhaferit.

Të shtunën, më 10 qershor, në Panairin e Librit që po mbahet në Pallatin e Rinisë, në Prishtinë do të promovohen pesë vëllimet e botimit special që është përgatitur nga Shkëlzen Maliqi, me përkrahjen e Qendrës Kulturore të Klan Kosovës dhe Shtëpisë Botuese “Dudaj”, nën patronatin e Edi Ramës, Kryeministrit të Shqipërisë.

DUHET TE NDRYSHOHET LAJMI POR QE ESHT I RENDESISHEM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *