Stokomak DOO kërkon kasiere për shitoren në Tetovë

Kompanija Stokomak DOO, shpall konkurs për punësimin e një kasiere për marketin e tyre në Tetovë.

Përparsi do të kenë kandidatët që kanë përvoj në tregti/ shitje së paku një vit! 

 

Aftësitë e nevojshme:

  • Përgatitje për punë në ekip
  • Të ketë të zhvilluar aftësinë për kordinim të harxhimeve
  • Aftësi interpersonale dhe komunikative të shkëlqyeshme
  • Sjellje të mirë ndaj klientit

Përfitimet:

  • Pagë fillestare prej 12 500 mkd,
  • Pages shtesë për punë në festa shtetërore,
  • Mundësi për mësim dhe përparim në sektorin e shitjes.

Si të aplikoni?

Aplikoni duke dërguar CV në e-mail adresën: vrabotuvanje@stokomak.com.mk

 

E huazuar nga Stokomak, postim joprofitabil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *