Mundësi studimi me bursë në Itali

Afati i aplikimit: në vazhdim

Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë

Bursa ofron: 12,700 euro në vit

 

Çmimet Bocconi tani janë në dispozicion për aplikantët e diplomuar të vitit të parë për vitin 2017-2018 në bazë të qëndrimit të tyre akademik. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë çmim në Universitetin Bocconi në Itali.

Universiteti Bocconi është një universitet privat në Milano, Itali. Bocconi ofron arsimim universitar, pasuniversitar dhe pasuniversitar, përveç një sërë programesh të nivelit të dyfishtë, në fushat e ekonomisë, menaxhimit, financave, ligjit dhe administratës publike.

 

Kriteret e aplikimit:

  • Një Certifikatë Ndërkombëtare e Gjuhës Angleze dhe / ose të Dytë të njohur nga Qendra e tyre e Gjuhëve në nivelin e kërkuar nga programi juaj i interesit. Kur kontrolloni vlefshmërinë e një Certifikate Ndërkombëtare në mënyrë që të aplikoni në një Program Ndërkombëtar, duhet të kontrolloni nivelin dhe rezultatin -voto në trentesimi në lidhje me çdo Certifikatë Ndërkombëtare në Tabelën e Konvertimit të Rezultateve;
  • Niveli i kërkuar i gjuhës angleze dhe / ose të gjuhës së dytë është regjistruar në Planin e Studimit Bocconi;
  • Një kopje e diplomës tuaj Bachelor ose të shkollës së mesme, duke dëshmuar se programi u mësua tërësisht në gjuhën angleze.

 

Bursa që ofrohet:

Çmimi Merit përfshin një heqje të plotë të shkollimit, me vlerë rreth 12,700 euro në vit. Një numër i kufizuar studentësh mund të ofrohet gjithashtu strehim falas në një nga Banesat Bocconi.

 

Si të aplikoni?

Për të aplikuar klikoni këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

 

E huazuar nga: Mundësi.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *