iPhone 8 vjen me mbushje super të shpejtë

Kur celulari i shumëpritur iPhone 8 të dalë këtë vit, do të jetë e vështirë që përdoruesit e Applet’i lëshojnë celularët e tyre nga dora – vetëm nëse bateritë e tyre eventualisht ‘vdesin’.

Ka disa lajme të mira për përdoruesit e mëdhenj të celularëve: celulari iPhone 8 do të jetë celulari që do të mbushet më së shpejti me energji, sesa çdo iPhone tjetër.

iPhone 8, thuhet sipas MacRumors, do të jetë i paketuar me specifikat e nevojshme për mbushje të shpejtë falë çipave të rinj USB-C në pajisje dhe një adapteri të ri të energjisë.

Celulari pritet që gjithashtu të ketë një ekran të ri OLED të shtrirë deri në skaje, me një sensor Touch ID të integruar brenda, një kamerë të re të dyfishtë dhe veçori të tjera që do të bëjnë që celulari të kushtojë më shumë se 1,000 euro.

Burimi:Gazeta Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *