The Telegraph: 20 vendet më të lira në botë për t’i vizituar

Dëshironi të udhëtoni të udhëtoni, por nuk keni shumë para. Atëherë është gjetur një zgjidhje perfekte. Me vende të bukura dhe çmime të lira.

Forumi Ekonomik Botëror për Udhëtime dhe Turizëm ka bërë një raport për shtetet më të lira në botë, ku Irani ndodhet në vendin e parë.

Sipas ‘Telegraph’-it anglez keto jane 20 vendet më të lira në botë për t’i vizituar, duke marrë parasysh çmimet.

Por kjo nuk do të thotë se këto vende nuk duhet të presin turistë për shkak të çmimeve. Përkundrazi, kjo është një mundi shumë e mirë për të udhëtuar lirë dhe për t’u mahnitur me bukuri që nuk i kani parë ndonjëherë.

Ja cila janë 20 shtetet më të lira për të vizituar:

1.Irani
2.Egjipti
3.Malajzia
4.Algjeria
5.Indonezia
6.Butani
7.Jemeni
8.Kazakistani
9.Tunizia
10.India
11.Rusia
12.Katari
13.Botsuana
14.Laos
15.Mongolia
16.Guatemala
17.Arabia Saudite
18.Tajlanda
19.Nepal
20.Sri Lanka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *