Videoja që hedh dritën mbi dizajnin e “iPhone 8”

Kjo video hedh dritë mbi dizajnin e “iPhone 8”

Jemi mësuar që të shohim shpesh video apo foto të ndryshme që qarkullojnë mbi spekulime se si mund të duket smartphone i ri i “Apple”.

Një video e publikuar nga “Tiger Mobiles” dhe “Onleaks” në “YouTube” tregon detaje të reja mbi dizajnin e veçantë të “iPhone 8”.

Ndiqni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *