15 ide si të kombinoni fundet dhe fustanet e gjatë!

sufatsniigjate

Nëse në verë të gjitha vajzat duket se kërkojnë të ekspozojnë sa më shumë lëkurë, trend ii fustanve të gjatë hedh poshtë këtë hamendësim. Të lehtë, të bukur dhe lehtësisht të kombinueshëm, fundet dhe fustanet maxi bëjnë një veshje thelbësore në stinën e verës. Me dizajne dhe materiale të ndryshme, këto të fundit mund t’i kombinoni për çdo rast. Nëse ju duket e vështirë, klikoni fotogalerinë e mëposhtme për të marrë disa ide

werweredd

fustaieryt

fyustrt

fyaetrre

E huazuar nga Living.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *