5 truket që krijojnë iluzionin e këmbëve të gjata, ja si duhet të vishen femrat e shkurtra

Nëse doni vithe të rrumbullakosura, mund t’i arrini duke u ushtruar, nëse doni gjoks më të madh mund t’i nënshtroheni operacioneve plastike, e nëse doni këmbë më të gjata… mund të visheni në atë mënyrë që të “gënjeni” të tjerët që keni këmbë të gjata. Ndiqni këto 6 rregulla të arta për të “zgjatur” trupin tuaj.

Vishni një ngjyrë
Një look monokromatik krijon iluzionin e një trupi automatikisht më të gjatë.

Provoni xhaketat e shkurtra 
Një fustan dhe një xhaketë e shkurtër, do të bëjë të tjerë të besojnë se ju keni këmbë të gjata, pasi askush nuk të kuptojë se ku fillon shtrati dhe këmbët tuaja. Këtë iluzion e krijon xhaketa.

Zgjidhni këpucë që janë në një ngjyrë me tonalitetin e lëkurës dhe shmangni këpucët me shumë lidhëse pasi shkurtojnë pamjen tuaj.

Pantallonat me bel të gjatë janë gjithnjë një ide e mirë ! Sigurohuni t’i kombinoni me taka dhe nëse pantallonat janë të gjera zgjidhni bluza të ngushta ose e anasjellta.
Shmangni vijat horizontale dhe thuajini PO gjithmonë vijave vertikale.

Çizmet e gjata janë gjithashtu një MustHave në garderobën e një femre të shkurtër.

E huazauar nga Living!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *