Rosela Gjylbegu në intervistën për BonZo: Për dashurinë ia vlen të rrezikosh çdo gjë!

Rosela Gjylbegu, këngëtare dhe njëherit e punësuar në Kuvendin e Shqipërisë, në Drejtorinë për Marrëdhënie me Publikun, vjen me një intervistë për portalin Bon Zo, për të shpalosur më shumë rreth rrugës së saj drejt suksesit.

Përpos suksesit të saj, ajo në këtë intervistë shpreh edhe opinionin ne lidhje me rininë shqiptare dhe poashtu ka një mesazh për të rinjtë.

Për të mësuar më shumë rreth motos së Roselës, motivimit të saj dhe për shprehitë që kanë ndikuar në suksesin e saj, ndiqeni intervistën në vijim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *