Ky është detaji që ua mundëson të shisni shtëpinë më lehtë

Sipas një kërkimi, secili mund të shesë shtëpinë e tij më lehtë nëse e keni derën kryesore atraktive.

Pra, si do që të jetë shtëpia juaj në brendësi, dera e jashtme ka mjaft vlera kur vjen puna se si do të duket banesa juaj në sytë e klientëve potencialë.

“Dyert janë gjëja e parë që u bën përshtypje blerësve potencialë. Sa i përket ngjyrave që janë në trend, janë dy, të ndritshme dhe të lehta, rozë e verdhë e çelur dhe e kaltër”, u shpreh Sarah Beeny, një eksperte pronash.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *