Pikturon gjysmën e poshtme të portreteve të njohura

Fushata fituese e Ogilvy-t përfundon gjysmën e portreteve të njohura

Festivali i Kanës 2017 ka përfunduar dhe Ogilvy nga Çikago fitoi këtë vit. Fushata e tyre për markën e këpucëve “Kiwi” nuk fitoi një, por dy çmime “Luanin bronz dhe ari”

Me titull “Portrete të përfunduara”, bëri gjysmën e poshtme të pikturave të famshme për të zbuluar këpucët e tyre, shkruan rtv21.tv.

Ekspozita gjithashtu plotësohet nga një turne audio që u ofron shikuesve një histori të vërtetë arti, ndërsa me zgjuarsi e gërsheton markën “Kiwi” në tregimet e tij.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *