Dua Lipa ndalon në Zvicër, për Montreux Jazz Festival 2017

Dua Lipa ndalon në Zvicër, për Montreux Jazz Festival 2017

Pas qëndrimit dhe performimit të saj paraprak në Amerikë, Belgjikë dhe Poloni, këngëtarja shqiptare Dua Lipa, ditën e sotme e ka kaluar në Zvicër, duke qenë e ftuar të performojë në festivalin e xhazit në Montreux, para publikut evropian. Lipa nuk ka të ndalur me performancat e saj mbresëlënëse përreth gjithë botës dhe përveç kësaj, ajo është në prag të lansimit të klipit të saj më të ri, për këngën New Rules, i cili do të jetë i publikuar më 07/07/2017.

Dua performoi hitet më të mëdha të saj në këtë koncert, përderisa në Facebook dhe Instagram janë publikuar fotografitë e fundit nga kjo paraqitje e saj. Kuptohet që në skenë kishte shumë adhurues shqiptarë të këngëtares, të cilët patën fatin të dëshmojnë live, energjinë unike që di të transmetojë vetëm ajo, Dua Lipa.

 

  

  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *