Organizata SONCE promovon projektin “Punësimi i romëve të rinjë”

Organizata SONCE promovon projektin “Punësimi i romëve të rinjë”

Me datë 04.07.2017 në Tetovë në hapsirat e Hotel Lirakut u mbajt eventi promovues për projektin “Punësimi i romëve të rinjë” nga organizata SONCE.

 

Të pranishmëve fillimisht ju drejtua Drejtori Ekzekutiv i organizatës, më pas në detaje foli edhe Kordinatori i projektit i cili shpalosi para pjesmarrësve për staded e projektit dhe formën si i njejti do u ndihmoj të rinjve të komunitetit Rom të futen në tregun e punës.

 

Përndyshe, organizata Sonce është themeluar si grup joformal që nga viti 1996. Misionin e saj sot, SONCE ja përkushton integrimit demokratik dhe participimit efektiv të komunitetit Rom në shoqëri përmes mbindërtimit të kapaceteve, mbështetjes direkte dhe përfaqësimit të interesave të tyre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *