Samsung Galaxy Note Fan Edition është oficial, do të jetë në dispozicion prej 7 Korrikut

Samsung Galaxy Note Fan Edition është oficial, do të jetë në dispozicion prej 7 Korrikut

Samsung ka rilansuar Note7 në Korenë e Jugut nën emrin Galaxy Note Fan Edition. Kjo është në thelb e njëjta pajisje, por me disa ndryshime të rëndësishme që do të bëjë atë më pak të eksplodueshme.

Dallimi kryesor këtu është me të vërtetë në bateri, e cila siç e dimë tani, ishte burimi i zjarrit në Note7 origjinal. Fan Edition ka një bateri të vogël 3200mAh në krahasim me 3500mAh e Note7. Bateria e re kalon nëpër të njëjtin test të sigurisë për bateri që filloi me Samsung Galaxy S8.

Përveç kësaj, Edition Fan gjithashtu vjen me të njëjtën softuer që është në S8 dhe S8 +, të plotë me Bixby.

Pjesa tjetër e telefonit është identik me Note7 në çdo kuptim të fjalës. Samsung nuk është i turpshëm për të pranuar se Edition Fan është në thelb duke u bërë nga copa dhe pjesë të Note 7.

Samsung planifikon të shesë 400.000 njësi të modelit FE në Kore, dhe shitjet në tregjet e tjera do të vendosen më vonë. Ky me gjasë nuk do të jetë një lansim konvencional, sidomos me Note 8 pranë debutimit.

Galaxy Note Fan Edition vjen me çmim prej $611 dhe do të jetë në dispozicion më 7 korrik në Black Onyx, Coral Blue, Gold Platinum, dhe Titanium Silver.

Samsung Galaxy Note 7 ishte një smartfon fantastik, mirëpo kompania ishte e detyruar të ndalojë shitjet dhe të kërkojë nga konsumatorët të rikthjenë smartfonët e tyre pasi që një numër i konsiderueshëm i njësive të këtij modeli, mori flakë. Galaxy Note 7 doli në shitje në gusht të vitit 2016, dhe fillimisht mori feedback të mirë.

Për kompaninë Samsung flitet se gjatë këtij viti do të nxjerrë në treg modelin e ri, atë Note 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *