Teatri i Tetovës të premten sjell komedinë “Kripë deti”

Teatri i Tetovës të premten sjell komedinë “Kripë deti”

Teatri i Tetovës më date 07 korrik 2017  me fillim në ora 20:00, vjen me premierën e komedisë “Kripë deti”, bazuar në tekstin e autorit Emil Bonev dhe me regjisor Nehat Mehmeti.

Aktorët që do luajnë në këtë shfaqje janë:

Burhan Amiti
Elmir Sejfullai
Linda Shabani
Azra Sallahi

Për skenografinë e kësaj komedie është përkujdesur Krste Dzirdov-Gibby, ndërsa për kostumet Medina Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *