Fotot që çuditën italianët: Ambra lidhet me ‘zemërthyesin’ e futbollit!

Fotot që çuditën italianët: Ambra lidhet me ‘zemërthyesin’ e futbollit!

Ambra Angiolini, 40 vjecce, eshte ceshtja e muajit per marredhenien me Massimiliano Allegri-n, 50 vjecc.
Ishte nje “rrufe ne qiell te hapur” per showbiz-in italian: revista “Chi” publikoi plot buje fotot ku aktorja dhe trajneri i Juventus-it puthen dhe kalojne momente inti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *