Mbretëresha e Errësirës

Mbretëresha e Errësirës

Një modele afrikane është bërë shumë e famshme në Instagram, aty ku tregon me krenari bukurinë e ngjyrës së lëkurës së saj.

Nyakim Gatwech, 24-vjeçarja nga Sudani Jugor from quhet Mbretëresha e Errësirës për shkak të lëkurës së saj jashtëzakonisht të zezë.

Modelja jeton në Mineapolis të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe e përdor Instagramin jo vetëm për të treguar trupin, por edhe për të qenë avokate e diversitetit dhe të flasë për ata që nuk kanë mundësi t’u dëgjohet zëri.

“E dashura lëkura ime e errët, e nxirë nga dielli, e djegur apo çfarëdo që mund të të quajnë: ti je shumë e bukur dhe kam dashuri të pakufi për ty sepse ti je e imja”, shkruan në Instagram modelja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *