Atë që Ecolog International e bëri për Tetovën para disa muajsh, sot e promovojnë organizatat ndërkombëtare

Atë që Ecolog International e bëri për Tetovën para disa muajsh, sot e promovojnë organizatat ndërkombëtare

“City Tree- Druri i Qytetit”, atë që Ecolog International e bëri për Tetovën para disa muajsh, tani po e promovojnë edhe institucionet/organizatat më prestigjoze si World Economic Forum!

This “CityTree” could save thousands of lives

Fighting back against pollution.

تم نشره بواسطة ‏‎World Economic Forum‎‏ في 5 يوليو، 2017

Nga World Economic Forum e parashohin “City Tree” si një mundësi për të shpëtuar ambientin nga ndotja dhe kështu edhe jetën e mijëra njerëzve. Duke hequr 240 metra ton në vit të dikoksidit të karbonit nga ajri, shpikësit e këtij inovacioni pohojnë se një “City tree” ka benefitet shëndetësore si 275 drunjë individual. Ata  sot vëndosen nëpër zona të cilat kanë nivel të lartë të ndotjes.

Më posht gjeni edhe fotografinë gjatë inagurimit të këtij projekti në Tetovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *