Sot fillon manifestimi ndërkombëtar “Mbrëmjet strugane të poezisë 2017”

Sot fillon manifestimi ndërkombëtar “Mbrëmjet strugane të poezisë 2017”

Rreth 40 poetë nga vendi dhe jashtë do të marrin pjesë në manifestimin ndërkombëtar ‘Mbrëmjet strugane të poezisë 2017’ e cila për të shtatën herë prej sot deri nesër do të mbahet në Strugë, Ohër dhe Vevçan në organizim të qendrës kulturore ‘Valë’ dhe revi ndërkombëtare për poezi ‘Dallgët’, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Burimi: Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *