Televizioni gjerman sjell film për viktimat shqiptare në Munih

Televizioni gjerman sjell film për viktimat shqiptare në Munih

Arbnori e vë një foto të motrës së tij poshtë dhe një arushë të bardhë. Zbukurime me lule dhe foto të viktimave tjerë. “Në fakt unë e urrej këtë vend”, thotë 22-vjeçari. “Por, ky ishte vendi i fundit ku ishte ajo”, shkruan ‘Bild.de”.

Gati një vit më parë David S. Kishte qëlluar nëntë persona në “Olympic Shopping Center (OEZ)” në Munih. Motra e Arbnorit, Armela Segashi, 14-vjeçare ishte viktima e parë. Më 22 korrik 2016, ai nuk e mbrojti me sukses, përcjell albinfo.ch.

Në përvjetorin “ZDFinfo”, portretizon familjen e Armelas. “Hija e Krimit”, nga Gunnar Mergner dhe Carsten Frank do të shfaqet të enjten nga ora 20:15. Reporterja e ZDF-së, Sarah Tacke shoqëron vëllain, motrën dhe prindërit në rrugën e tyre të vështirë në jetë.

David S. me rrënjë iraniane kishte sulmuar të rinjtë në restorantin e McDonalds në OEZ, ku ata po festonin fundin e javës para festës. Ai më pas kishte qëlluar duke vrarë nëntë persona, ku tre ishin shqiptarë.

Më pas tregohet për vështirësitë që kishte familja nga Kosova, kur kuptoi se Armela ishte në mesin e viktimave. Në funeralin e saj në Kosovë morën pjesë 15 mijë persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *