Festivali i Filmit për Migrantë, në kërkim të filmave të ri!

Festivali i Filmit për Migrantë, në kërkim të filmave të ri!

Festivali i Filmit për Migrantë, është në kërkim të filmave të ri edhe nga talentet në Maqedoni. Nëse mendoni se keni një storje rreth migrimit që i’a vlen  të tregohet – ky është shansi!

Nga 3 korriku deri më 13 shtator, ftohen të gjithë profesionistët e regjisë së filmit edhe ata të cilët janë në fillimet e karierrës qe të dërgojnë filmat e tyre origjinal rreth temës: premtimi dhe sfidat e migrimit dhe kontributi unik të cilin migrantët e japin në komunitetin e ri.

Inkurajohen filmat të cilët e sfidojnë perceptimin negativ ndaj migrantëve, i luftojnë stereotipet dhe portretiojnë pozitiviteet dhe mirëpresin aksionet nga dhe ndaj migrantëve.

Për më tepër informata vizitoni faqen zyrtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *