Kurs online falas – Bazat e kaligrafisë arabe

Kurs online falas – Bazat e kaligrafisë arabe

Qëllimi i përgjithshëm i këtij kursi është të kuptoni bazat e kaligrafisë islame dhe arabe dhe të zhvilloni aftësitë tuaja të kaligrafisë. Kursi do të fillojë më 14 gusht 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 2 orë në javë
Tema: Kaligrafi Islame
Institucioni: Universiteti i Malaya (UM) dhe të Ardhmen mësojnë
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 14 gusht 2017

Kërkesat e aplikimit:

Ky kurs është për të gjithë ata që e duan historinë, të interesuar në art ose në dorëshkrime. Ju nuk keni nevojë për ndonjë përvojë të mëparshme.

Si të bashkoheni me këtë kurs

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Rregjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje për të hyrë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje për të hyrë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To mbi faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të blejnë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për tu bëre pjesë e kursit klikoni këtu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *