Tamam Albania Summer Camp 2017

Tamam Albania Summer Camp 2017

Tamam Albania organizon kampin e dhjete veror me pjesmarrjen e vullnetarëve të huaj dhe vullnetarëve shqiptar.

Kampi do mbahet në Vorë nga datat 11-20 korrik 2017. Kampi është i alternuar mes punës vullnetare me fëmijët e qendrave komunitare të Tamamit dhe vizitës së qyteteve të ndryshme në Shqipëri pergjate 10 diteve te kampit.

Deadline i aplikimit është data 8 korrik 2017. Pjesmarresit do jene te moshes 18-30 vjec. Vetëm personat që do pranohen në Summer Camp do kontaktohen nga Tamam Albania.

Për më shumë info na kontaktoni në emailin : tamamalbania@outlook.com

Për të aplikuar klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *