Të gjithë e këndoni, por a e dini domethënien e “Despacito” në shqip

Të gjithë e këndoni, por a e dini domethënien e “Despacito” në shqip

Gati se nuk ekziston njeri që nuk e ka dëgjuar hitin veror “Despacito”. Kjo këngë spanjolle për një kohë shumë të shkurtër u bë e pëlqyer për të gjithë, madje edhe pak i duhet që ta kalojë edhe “Gangam Style” i cili ka qenë rekord kur bëhet fjalë për këngë në YouTube.

Përderisa ky “virus” po zgjerohet edhe më shumë, ka prej atyre që mendojnë që kënga “Despacito” është e pakuptueshme, transmeton Gazeta Metro.

Më poshtë mund të lexoni dhe të shihni se si do të tingëllonte bukfalisht në gjuhën shqipe:

Më ngadalë…
A e din që ka ca kohë që jam duke të të vështruar?
Më duhet sonte të vallzoj më ty…
E kam parë që shikimi yt veq më ka ftuar
Ma të trego rrugën nëpër cilën të vijë

Ti, ti je magnet dhe unë jam metal
Do të afrohem dhe do ta bëj një plan
Veq me të menduar pulsi po më rritet

Më shumë, më shumë se zakonisht po më pëlqen
Të gjitha shqisat po ma kërkojnë më shumë
Kjo duhet të miret pa asnjë problem

Më ngadalë…
Dua të marr frymë në qafën tënde, më ngadalë
Më ler të t’i them gjërat në vesh
Për të më kujtuar kur nuk je me mua

Më ngadalë…
Dua që të të zvesh me puthje ngadalë
Jam nënshkruar në muret e labirintit tënd
Dhe me trupin tënd do ta bëj dorëshkrimin

Dua që ta shoh vallzimin e flokëve tua
Dua që të jem ritmi yt
T’i mësoj buza ime se cilat janë vendet që ti i preferon

Më lërë ta kaloj zonën tënde të rrezikut
Deri sa ta shkaktoj ulurimën tënde
Dhe ta harrosh mbiemrin tënd

Nëse të kërkoj puthje, eja ma jep
E di që këtë e ke menduar ndonjëherë
Kam kohë për të provuar

Shpirt, kjo është të japësh dhe të marësh
E din që zemra yte me mua bën bum bum
E din që kjo pije po kërkon bum bumin tim
Eja, provo buzën time që ta shohësh se si po din

Dua, dua, dua të shoh se sa të dua
Nuk po ngutem, dua të të fal një udhëtim
E kemi filluar ngadalë por egër
Hap pas hapi, butë e më butë
Shkoj të ngjitur, dal nga dalë
Kur më ke puthur me atë aftësi
Po e shohë që je e keqe në trajtim

Më ngadalë…
Dua të mar frymë në qafën tënde, më ngadalë
Më ler të t’i them gjërat në vesh
Për të më kujtuar kur nuk je me mua

Më ngadalë…
Dua që të të zvesh me puthje ngadalë
Jam nënshkruar në muret e labirintit tënd
Dhe me trupin tënd do ta bëj dorëshkrimin

Dua që ta shoh vallzimin e flokëve tua
Dua që të jem ritmi yt
T’i mësoj buza ime se cilat janë vendet që ti i preferon

Më lërë ta kaloj zonën tënde të rrezikut
Deri sa ta shkaktoj ulurimën tënde
Dhe ta harrosh mbiemrin tënd

Më ngadalë…
Eja ta bëjmë këtë në ndonjë plazh të “Puerto Rico”
Ndërsa valët të thonë “ Aiii, i bekuar paska qenë”
Që vula ime të jetë tek ty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *