Ariana Grande sërish në panik: Kërcënime për sulm në koncertin e fundit

Ariana Grande sërish në panik: Kërcënime për sulm në koncertin e fundit

Nje 22-vjecar eshte arrestuar ne Costa Rica diten e hene, si i dyshuari kryesor i kercenimeve per sulm ne koncertin e fundit te Ariana Grande-s. Shfaqja duket se ka shkuar per mrekulli dhe gjithcka ishte brenda normales.
Fansat e kenaqur postonin foto dhe video te saj-at, por ajo c’ka e fri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *