Pozitë punësimi: Konsultant dhe/ose agjencion për burime njerëzore

Pozitë punësimi: Konsultant dhe/ose agjencion për burime njerëzore

Shoqata HOPS në Shkup ka hapur thirrje për pozitë pune: Konsultant dhe/ose agjencion për burime njerëzore.

Si shoqatë kanë nevoj për këshilltarë të menaxhimit me burime njerëzore dhe propozim për ristrukturimin e organizatës. Angazhimi i të njejtit do të zgjasë nga 15 gushti deri me 15 tetorë 2017.

Për më tepër vizitoni web-faqen zyrtare, duke klikuar këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *