Konkurs për ilustruesit më të mirë

Konkurs për ilustruesit më të mirë

Afati i fundit i aplikimit: 14 Korrik 2017
Kush mund të aplikojë: ilustrues nga e gjithë bota
Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh për të marrë 6,000 euro, Fituesit e Çmimit të Artë do të marrin 2,000 Euro, dhe Fitues të Shkëlqyeshëm Çmimin 1,000 EUR secili

ICIA është një organizatë ndërkombëtare, jofitimprurëse, e bazuar në Hong Kong. Organizata mbron mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e të drejtave dhe interesave të industrisë së përmbajtjes në dritën e teknologjisë së re.

Frankfurter Buchmesse është panairi më i madh i industrisë botuese – me më shumë se 7,150 ekspozues nga 106 vende, rreth 278,000 vizitorë, mbi 4,000 ngjarje dhe rreth 10,000 gazetarë dhe blogerë të akredituar. Gjithashtu mbledh aktorët kryesorë nga mediat e tjera, duke përfshirë industritë e filmit dhe lojrave. Që nga viti 1976, Frankfurter Buchmesse ka paraqitur një vend vjetor të ftuar të nderit, i cili tregon në tregjet e saj të librit, letërsinë dhe kulturën për të pranishmit në mënyra të ndryshme.

Organizuar në bashkëpunim me Shoqatën e Industrisë Ndërkombëtare të Informacionit (ICIA), Frankfurter Buchmesse ka shpallur Çmimin e dytë Global Illustration (GIA). Projektuar për të tërhequr reklama nga e gjithë bota, konkurrenca do të operohet ekskluzivisht nga IlluSalon, një platformë e burimeve ilustruese globale bazuar në Azi. Ilustrues nga e gjithë bota mund të paraqesin shënimet deri më 14 korrik 2017.

Çmimet do të jepen në pesë kategori:

Ilustrim i librit;
Projekti i librave fotografikë origjinale të pabotuar të fëmijëve;
Reklamim dhe ilustrim editorial;
Ilustrim shkencor;
Ilustrimi i temës.
Tema e këtij viti është “Diversiteti francez dhe kreativiteti”, duke theksuar aspektet qendrore të prezantimit të 2017 Guest of Honor në Panairin e Librit.

Kriteret e aplikimit:
Ilustrues nga e gjithë bota mund të paraqesin shënime.

Si të aplikoni?

Regjistrimet për konkursin mund të dorëzohen deri më 14 korrik 2017 nëpërmjet faqes së internetit.

Kontaktoni për ilustruesit:
Catherine Li, IlluSalon, tel: +86 186 0023 2749, catherineli@illusalon.com
Leonie Weidel, Qendra Informative e Librit Gjerman (BIZ) Pekin, tel .: +86 10 8527 6024, weidel @ biz-beijing.org

Fituesit e çmimit Global Illustration Awards mund të shihen këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *