Një garë mes tri bishave: Mercedes-AMG, Audi RS7 dhe BMW M6

Një garë mes tri bishave: Mercedes-AMG, Audi RS7 dhe BMW M6

Është zhvilluar një garë shpejtësie në një pistë në Rusisë, ku Mercedes-AMG E63 S ka garuar me BMW M6 dhe Audi RS7, ku këto të fundit i kanë nga 750 kuajfuqi.

Makina e serisë AMG që ka 612 kuajfuqi e shpejtësinë nga zero deri në 100 kilometra e arrin për 3.3-sekonda, nuk pritej t’i tejkalonte rivalet në shpejtësi. Por, videoja e postuar më poshtë e dëshmon të kundërtën.

Për më shumë, shikojeni videon:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *