Arbana Osmanit e ruan me aq nostalgji prapa kamerave jetën e saj private

Arbana Osmanit e ruan me aq nostalgji prapa kamerave jetën e saj private

Është padyshim një nga moderatoret më të mira, e cila e filloi karrierën e saj në Top Albania Radio.

Sot është një nga personat më të rëndësishëm në televizionin ku punon dhe moderon me fanatizëm Big Brother. Po flasim për Arbana Osmanin, e cila i ka ardhur publikut gjithmonë e qeshur, por që ka mbajtur gjithmonë larg vëmendjes, familjen e saj, ndonëse së fundmi nuk mungojnë fotot me të birin.


Por kush është burri i Arbana Osmanit? Arbana ka publikuar shumë pak foto të bashkëshortit të saj. Ai quhet Ardit është financier me profesion.

Arditi është 8 vite më i madh se Arbana dhe megjithëse e shoqja është një nga personat më të njohur në Shqipëri, ai ka ditur si të qëndrojë në ”hije”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *