Publikohet trileri i filmit kushtuar Winston Churchillit

Publikohet trileri i filmit kushtuar Winston Churchillit

DARKEST HOUR është një histori emocionuese dhe frymëzuese e vërtetë. Ajo fillon në prag të Luftës së Dytë Botërore, pasi Winston Churchill (i luajtur nga Gary Oldman) bëhet Kryeministër i Britanisë së Madhe. Atij i duhet të përballet me një nga gjyqet e tij më të turbullta dhe përcaktuese: Traktat me Gjermaninë naziste. Ai duhet të qëndrojë i vendosur për të luftuar për idealet dhe lirinë e një kombi.

Ndërsa forcat e pandalshme naziste rrokullisen nëpër Evropën Perëndimore, kërcënimi i pushtimit është i afërt, Mbreti është skeptik, dhe madje partia thurë plane kundër tij. Churchill duhet t’i përballojë orët e tij më të errëta, të mbledhë një komb dhe të përpiqet të ndryshojë rrjedhën e historisë botërore.

Filmi do të shfaqet në kinema më 22 nëntor 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *