Qendra Shqiptare Nacionale e Kinematografisë do realizoj për herë të parë Balkan Film Market

Qendra Shqiptare Nacionale e Kinematografisë do realizoj për herë të parë Balkan Film Market

Qendra Shqiptare Nacionale e Kinematografisë është duke lansuar edicionin e parë e Balkan Film Market, i cili ka për qëllim të lidhë filmin dhe profesionistët e kësaj industrie nga Evropa dhe ato të vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ky event do të mbahet nga 2shi deri më 7 tetorë në Trianë, nën mbështetjen e Eurimages.

Për më tepër informacion, klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *