Rihapet Blla Blla Club!

Rihapet Blla Blla Club!

Dje në orën 16:00, u rihap Klubi Blla Blla në Tetovë.

Pas një periudhe të shkurtër renovimi, Blla Blla Klub u rihap gjatë ditës së djeshme. Përveç ndyshimeve të realizuara në interier, Blla Blla nga dje ka edhe një meny më të pasur.

Ajo që bje në sy janë ngjyrat e llojllojshme dhe punimet prej druri të cilat i japin një senzacion veror, por gjithashtu të ofrojnë ndjesinë e privatësis dhe konfortit. Për gjithë ata që duan të shijonë kafen në rehatinë e interierit neo-modern Blla Blla i mirëpret në lokalin e tyre.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *